Hey mooie ondernemer

Wanneer heb jij jezelf voor het laatst gevraagd wat je nodig hebt?

Sta daar echt even bij stil.

 

Ga jij ook altijd maar door? Ook al ben je moe, overprikkeld of uitgeput?
 

Moe, overprikkelt, uitgeput? HSP Coach

Je bent niet de enige. Dagelijks spreek ik ondernemers die heel goed zijn in het gewoon maar doorgaan. De schouders eronder zetten. Doen wat er moet gebeuren. Doorzetten. Ondanks alles. Maar hierbij vergeet je snel je zelf en wat jij nodig hebt.

Je bedrijf gestart vanuit passie?

Misschien ben jij je bedrijf gestart vanuit passie. Omdat je gelooft in jezelf en in deze passie. Omdat je een mooi bedrijf wilt neer te zetten. Maar vooral omdat je veel mensen wilt helpen. Je start enthousiast. Je steekt er veel tijd in. Je hebt ontzettend veel ideeën.

Een echte perfectionist?

Van buiten lijkt je zelfverzekerd, enthousiast en vol energie. Van binnen voelt jij je onzeker, druk in het hoofd en moe. Je moet veel van jezelf en je bent niet snel tevreden. Een echte perfectionist. Door de constante stroom aan ideeën, raakt je snel het overzicht kwijt en heb je moeite met focus en structuur aanbrengen in je onderneming.

Perfectionist, grenzen, nee zeggen HSP CoachMoeite met grenzen stellen of 'Nee' zeggen?

Het is voor jou ook niet altijd makkelijk om grenzen te stellen. Om “Nee” te zeggen. Of om uit je “comfort zone” te stappen. Je werkt hard. Te hard? Je gaat gemakkelijk over je eigen grenzen heen. Je bent (te) persoonlijk betrokken. Je geeft (te) veel dingen weg. Korting. Kennis. Dit alles levert stress en spanning op.

Vermoeid en leeggezogen?

En in plaats van passievol, enthousiast en in balans, voelt jij je eerder vermoeid, energieloos en leeggezogen. Je zou graag milder zijn voor jezelf. Beter kunnen accepteren wat is. De baas zijn over je eigen energie. In balans kunnen blijven ongeacht de situatie.

 

Omzet, focus, structuur, mensen helpen HSP CoachFocus houden en structuur aanbrengen?

Ondernemen vanuit kracht, intuïtie en passie. Moeiteloos klanten aantrekken. Focus houden en structuur kunnen aanbrengen. Voldoende omzet draaien om zorgeloos te kunnen leven, terwijl je doet wat goed voelt en waar jij van houdt: mensen helpen.

Herkenbaar?

Ik ben geen magische coach met een toverstaf. Maar ik weet wel heel veel over en heb veel ervaring met het runnen van je bedrijf als hoog sensitieve ondernemer. Met alle uitdagingen die daarbij horen. Je bedrijf runnen terwijl jij je moe en leeggezogen voelt en onzeker bent over je eigen kunnen en wat je te bieden hebt, is geen makkie.

Wat nou als dat niet hoeft?

Zodat jij weer kunt stralen en kunt vliegen. HSP CoachWat nou als het ook op een andere manier kan? En manier die echt bij jou past. Die jou energie geeft. Je passie aanwakkert. Er voor zorgt dat jij het gevoel hebt dat je moeiteloos onderneemt? Zodat je durft te gaan staan voor jouw waarde?

Tools om jezelf altijd in balans te houden?

Wat nou als jij de tools in handen hebt die jij nodig hebt om jezelf ten alle tijde in balans te houden? De baas te zijn over je eigen energie? Over je eigen emoties? Over je eigen stress? Zodat jij weer gaat stralen. Zodat je weer kan vliegen?

 

Zet de eerste stap en plan een gratis HSP strategie sessie met mij

Zodat je weer kunt stralen. Zodat je weer kunnen vliegen.
Want jij bent geweldig en jij verdient het!

Ja, ik wil stralen & vliegen!

 

Wil jij ook meer balans en je eigen HSP ondernemersstijl?

Ik help jou graag verder!

Coaching

Transformeer je hooggevoeligheid in een troef, zodat je krachtig je bedrijf kunt leiden terwijl je volledig je moeiteloze zelf bent en blijft. 1 op 1 coaching om het maximale uit jezelf en jouw bedrijf te halen.

Vertel me meer

Online Program

Online Programma

Het online programma om beter met prikkels, vermoeidheid en stress om te gaan en meer ontspanning en kracht te ontwikkelen. Leer ondernemen vanuit jouw unieke HSP kracht, voor een succesvol bedrijf vanuit je HART.

Vertel me meer

klankborden en versterken HSP Ondernemer Coaching Arnhem

Klankborden

Heb je af en toe even behoefte aan iemand om mee te sparren, een klankbord, iemand die je weer op weg helpt als je het even niet meer ziet/weet? Of ben je juist op zoek naar nuttige tips, tools en/of strategieën?

Vertel me meer

-

Over Barbera

Barbera Schouten - HSP Coach

Het is toch heerlijk om meer ruimte te geven aan je eigen dromen, doelen, ambities en/of verlangens? Helemaal jezelf te zijn, te doen wat voor jou werkt in plaats van hoe het hoort?

Dat je beter luistert naar je intuitie, je eigen sensitieve vermogens? Balans hebt in onder- en overprikkeling, in lichaam en geest?

Je plezier, blijheid en passie vrijuit kan stromen? Zonder al die herhalende negatieve gevoelens, emoties, gedrags- en denkpatronen. Alles voor meer blijheid & energie!

Dat is wat ik zelf geleerd heb als hooggevoelige ondernemer en dat is wat ik jou te bieden heb als coach. Het is mijn missie om 10.000 Hoog Sensitieve Ondernemers (HSOs) te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, hun hooggevoeligheid (HSP & HSS) en hun authentiek ondernemerschap.

Want ik gun het jou te genieten van je bedrijf en lekker in balans te zijn en te blijven terwijl je dat doet!

Zodat je weer kunt stralen. Zodat je weer kunnen vliegen.
 Want jij bent geweldig en verdient het!

 

Ja, ik wil vliegen en stralen!

Lees de laatste Blogs

Check of jij een gevoelige ondernemer bent

Check of jij een gevoelige ondernemer bent?

Ben jij (hoog)gevoelig en heb je een eigen bedrijf? Wil je met passie, plezier en resultaat in jouw bedrijf werken? Wil je je (hoog)gevoeligheid leren inzetten als kracht, zodat je moeiteloos en veel energie kunt ondernemen?

Lees verder

tips voor hooggevoelige ondernemers

15 tips voor hooggevoelige ondernemers

De afgelopen tijd heb ik heel veel inzichten gekregen in mijzelf, maar ook in mijn ondernemerschap. Deze inzichten en de inzichten die ik in de loop der jaren al had gekregen, wil ik graag met jullie delen.

Lees verder

tips voor hooggevoelige ondernemers

10 redenen waarom HSPs geboren leiders zijn

Krachtige emoties kunnen uitstekende triggers zijn om jou in beweging te brengen en deze kwaliteit leent zichzelf gemakkelijk om de leiding te nemen en controle uit te oefenen over bepaalde situaties in jouw leven. Hier volgen tien goede redenen waarom gevoelige mensen uitstekende leiders zijn.

Lees verder

tips voor hooggevoelige ondernemers

Hoe hooggevoelige mensen een burn-out kunnen voorkomen

Je zou denken dat een burn-out voorkomen simpel te realiseren zou zijn door niet oververmoeid te raken. Maar zo simpel is het niet... Veel mensen in deze snelle wereld zouden al een burn-out krijgen van de dagelijkse eisen als ze niet hooggevoelig zouden zijn. Lees hier hoe je een burn-out kunt voorkomen.

Lees verder

Benieuwd naar de ervaringen van anderen?

Hoe zij bij ons terecht zijn gekomen en voor welke problemen zij hulp hebben gezocht?
Lees het hieronder

Check of jij een Hoog Sensitieve Ondernemer bent

Doe de quiz!