Werken met Barbera

We gaan op een aardse manier een goed fundament neerzetten voor jou en jouw bedrijf zodat jij je sensitiviteit in kunt zetten als je kracht, je super power, zowel zakelijk als privé, zodat je hoogsensitiviteit je niet langer hindert maar juist helpt om succesvol te zijn.

Je leert hoe jij de hele dag je energie in balans kunt houden, zodat jij aan het einde van de dag niet leeggezogen en uitgeput op de bank eindigt, maar nog energie over hebt voor andere (leukere?) dingen. Je gaat ook leren hoe je jezelf gedurende de dag in flow houdt en hoe je stress omzet in momentum.

Ik help jou om je eigen sensitieve gebruikershandleiding goed te leren kennen, zodat jij strategisch gebruik kunt maken van je valkuilen en je sterke kanten voor meer geluk en succes in je leven en je bedrijf.  Je krijgt tevens alle tools die je nodig hebt om jezelf in balans te kunnen houden ongeacht de situatie.

Tevens help ik jou om je GROTE droom helder te krijgen, je te verbinden met je passie en te weten wat jouw missie is hier op aarde, zodat je je doelen die daaruit voortkomen kunt formuleren en deze op kunt knippen in kleine tussen doelen zodat je een stap-voor-stap actieplan kunt formuleren om zo met een goede structuur, strakke planning en gerichte focus jouw hartsverlangen waar te kunnen maken.

Door te leren je hoogsensitiviteit als super power in te zetten en door je sensitiviteit volledig te omarmen, trek je met zo min mogelijk energie de juiste klanten aan doordat je ten alle tijden jezelf bent en blijft. Dit voelt goed en krachtig en stelt je in staat alleen nog maar te werken met de klanten die jou energie geven, terwijl je tegelijkertijd je winst verhoogt en bedrijfsresultaten verbetert. 

Ik help jou dan om vanuit verbinding gesprekken te voeren, zonder dat jij jezelf daarin verliest en hoe je je diensten omzet in en een product, zodat jij je bedrijf naar de next level kunt trekken op een manier die echt bij je past en bijna moeiteloos (en zeker niet salesy) aanvoelt.

Het resultaat is dat je voluit kunt leven, een levensstijl vriendelijk bedrijf hebt, doet waar je van houdt en houdt van wat je doet en volledig verbonden met je gevoel/intuïtie in het hier en nu kunt zijn. Dit geeft rust in je hoofd en stelt je in staat om focus en structuur aan te brengen in je bedrijf, zodat jij je dromen kunt realiseren met meer energie en plezier dan je voor mogelijk had gehouden. Je hebt onwankelbaar zelfvertrouwen gekregen en een hernieuwde passie voor het leven gevonden. Ook zul je (financiele) vrijheid ervaren als ook de vrijheid om volledig jezelf te zijn, terwijl je je krachtig en in control voelt.

En om dit resultaat te bereiken heb ik de uniek HSP (Hoogsensitieve Super Power) methode ontwikkelt. Deze methode bestaat uit een combinatie van transformerende sessies, ontrack calls en unieke tools, waarmee in slechts 3 maanden tijd fantastische resultaten te behalen zijn.

Ook is het mogelijk om in mijn unieke 12 maanden Online Programma, Gewoon Hooggevoelig Ondernemen, te stappen. Hierin leer je niet alleen alles wat ik zojuist hebt genoemd, maar heb je als extra toegevoegde waarde dat je je netwerk gaat uitbreiden en in contact kom met andere hoog sensitieve ondernemers waar je lief en leed mee kunt delen en veel van kunt leren.

Hier een greep uit de resultaten van mijn klanten:

“N.a.v. het traject met jou ben ik veel meer in contact met mezelf en daardoor is ook de relatie met mijn gezin enorm verbeterd. Ik voel me relaxter en veel meer verbonden met mezelf en dat is zo ontzettend fijn”

“Ik zie de dingen nu veel meer in perspectief en ik voel me veel gemoedelijker en veel relaxter nu. Ik geniet veel meer van de kleine dingen in het leven en heb tevens meer oog voor die kleine dingen.”

“Ik voer nu betere gesprekken, doordat ik deze nu (energetische) veel beter kan voorbereiden en hierdoor behaal ik betere resultaten met veel minder inspanning. Ik ben nu instaat om mijn eigenwaarde los te koppelen van mijn prestaties en dat geeft rust.”

“Ik kan nu de controle loslaten over dingen die niet te controleren zijn. Ook beïnvloeden mijn emoties niet langer meer mijn gedrag. Dit geeft mij de mogelijkheid om mijn bedrijf meer van een afstand te kunnen bekijken waardoor ik beter de juiste acties kan bepalen en niet meer zo emotioneel wordt meegetrokken”

“Alles komt nu niet langer meer zo binnen en ik ben nu veel beter in staat om dingen te scheiden en me alles niet meer zo persoonlijk aan te trekken.”

“Ik neem nu niet langer meer alle verantwoording alleen op mijn schouders. Ik kan beter relativeren en veel beter loslaten en dit brengt mijn rust op en het gevoel dat ik eindelijk mezelf ben en kan zijn.”

“Ik denk nu veel meer in logische scenario's en daardoor voelt het probleem veel minder van mijn. Hierdoor pieker ik een stuk minder en dat geeft me rust.”

“Doordat ik nu kan kiezen om wel of niet emotioneel betrokken te raken bij bepaalde gebeurtenissen, ben ik de baas geworden over mijn emoties en mijn bewustzijn. Hierdoor voel ik me krachtig en vrij.”

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer weten over wat ik doe en of ik jou kan helpen,
boek dan nu een gratis Doorbraak Sessie met mij

Het lijkt me leuk je binnenkort te mogen leren kennen!

Liefs,


Wil je meer vrijheid & helderheid in je leven?

Plan jouw Doorbraak Sessie!