Klankborden & Versterken

ONTWIKKELEN VANUIT JE DAGELIJKSE PRAKTIJK

Herken je deze situaties?

  • Gratis Power Talk HSP HSOJe hebt een kennismakingsgesprek met een potentiele nieuwe klant of opdrachtgever en deze keer wil je dat jij de leiding houdt over het gesprek. Maar hoe doe je dat op een manier die bij je past? Hoe blijf je bij jezelf?

  • Je hebt problemen met een stagiair of medewerker, maar je hebt geen idee hoe je deze specifieke situatie gaat aanpakken. Wat zeg je, wat doe je? Hoe spreek je hem/haar aan op het gedrag?

  • Je geeft binnenkort je eerste webinar of je houdt je eerste live event waar veel van afhangt, maar je voelt je nu al gestrest over hoe je daar staat en hoe jij die dag je doelen gaat behalen. Hoe blijf je in balans? Hoe bescherm je je eigen energie? Hoe bereid je je goed voor?

  • Je bedrijf groeit, met of zonder medewerkers, maar gaat het wel de kant op die jij wenst? Wat is je lange termijn visie? Wat zijn je doelen? Hoe maak je een goede planning? Hoe hou je de focus?

 

Spreken met een vertrouwde "onbekende"

Deze en ongetwijfeld tal van andere situaties, komen dagelijks op je pad. Je hebt misschien vrienden of collega-ondernemers met wie je af en toe het een en ander kunt bespreken, maar de echt vertrouwelijke zaken die bespreek je vaak niet. En je vertelt ze waarschijnlijk ook niet dat je je eigenlijk heel onzeker voelt over de situatie waar je in zit.

Hoe fijn zou het zijn om alles waar je tegenaan loopt te kunnen bespreken met iemand die open en zonder oordeel naar je luistert? Iemand die je een spiegel voorhoudt en je van steekhoudende adviezen voorziet. Iemand die je tips en tools kan geven om te groeien in je ondernemerschap?

Om die redenen heb ik op verzoek van klanten en potentiele klanten het programma Klankborden & versterken bedacht.

Groei jij, dan groeit ook je bedrijf! Als jij stopt met je klein te houden en uit je comfort zone durft te komen, dan ga je floreren

Ik help je daar graag bij!

 
Waarom klankborden (of sparren)?

Omdat het heel fijn kan zijn om iemand met nieuwe, andere ideeën met je mee te laten denken. Iemand die in diverse branches veel ervaring heeft opgedaan en bovendien intuïtief verschillende situaties nauwkeurig kan inschatten en je daarom van enorm waardevolle adviezen kan voorzien. Daarnaast hou ik je een spiegel voor, zodat je leert van je ervaringen en groeit in je ondernemerschap. Dit alles doe ik respectvol en empatisch, met de bedoeling het beste uit jou te halen zodat jij energie blijft krijgen van je bedrijf terwijl jij jezelf en je bedrijf naar het volgende niveau tilt.

Over Barbera

Barbera Schouten - HSP Coach

Het is toch heerlijk om meer ruimte te geven aan je eigen dromen, doelen, ambities en/of verlangens? Helemaal jezelf te zijn, te doen wat voor jou werkt in plaats van hoe het hoort?

Dat je beter luistert naar je intuitie, je eigen sensitieve vermogens? Balans hebt in onder- en overprikkeling, in lichaam en geest?

Je plezier, blijheid en passie vrijuit kan stromen? Zonder al die herhalende negatieve gevoelens, emoties, gedrags- en denkpatronen. Alles voor meer blijheid & energie!

Dat is wat ik zelf geleerd heb als hooggevoelige ondernemer en dat is wat ik jou te bieden heb als coach. Het is mijn missie om 10.000 Hoog Sensitieve Ondernemers (HSOs) te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, hun hooggevoeligheid (HSP & HSS) en hun authentiek ondernemerschap.

Want ik gun het jou te genieten van je bedrijf en lekker in balans te zijn en te blijven terwijl je dat doet!

Zodat je weer kunt stralen. Zodat je weer kunnen vliegen.
 Want jij bent geweldig en verdient het!

 

Ja, ik wil vliegen en stralen!

 

Wat is het verschil tussen klankborden en coachen?

Coachen is gericht op jouw ontwikkeling, concreet werken naar een doel dat we vooraf hebben vastgesteld.  Natuurlijk werken we aan de hand van jouw praktijksituatie en ik pas het coachprogramma aan, aan jouw wensen en jouw behoeften en geef jou de tools die daar bij horen.

Bij Klankborden (of sparren) gaan we uit van de vragen of lastige situaties waar je in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt. Ik houd je een spiegel voor, stel vragen, geef adviezen en ideeën. Je ontwikkelt door het te bespreken en vervolgens uit te proberen.

Het doel van klankborden is om een situatie tot een goed einde te brengen of je plannen vorm te geven (en op die manier ontwikkel je je vanzelf) en bij coaching zijn jouw ontwikkeling en het beklijven daarvan juist het doel. Maar ik geef toe, er is een behoorlijk grijs gebied!

 
Hoe ziet het programma eruit?

Dat bepalen we samen. In de praktijk is gebleken dat in veel gevallen een frequentie van een afspraak per maand optimaal is. Maar jouw situatie kan natuurlijk (tijdelijk of blijvend) om een aanpassing vragen, geen probleem. Een klankbord-sessie kan overigens face-to-face plaatsvinden als wandelend in het bos, maar het kan ook via skype of telefonisch. Wat jou het beste uitkomt.

Het programma Klankborden & Versterken is trouwens ook een hele goede aanvulling op het programma voor individuele coaching. Eerst werken we aan jouw Personal HSP Power en hoe je die optimaal inzet voor jouw bedrijf. En vervolgens onderhoud je je nieuwe vaardigheden en levensstijl door regelmatig met me te klankborden.

Is klankborden iets voor jou?

HSP Power Talk

 

Testimonials Coaching


Heb je nog vragen?

Neem contact op!