Diensten

Wil je je droombedrijf realiseren en wil je leren hoe je jouw hooggevoeligheid binnen je bedrijf inzet als kracht dan kun je hieronder mijn aanbod vinden. Bekijk mijn online programma’s of neem contact op over de mogelijkheden voor coaching.

Gewoon Hooggevoelig ondernemen

Online programma

Gewoon Hoogsensitief Ondernemen

Dit is hét jaar programma waarin je niet alleen alles leert over jezelf en je hooggevoeligheid, maar waarin je ook leert hoe je deze prachtige gave optimaal kunt inzetten binnen je eigen onderneming, zodat jij gaat ondernemen vanuit je passie, je HART en je intuïtie kan inzetten ten behoeve van je business? . Daarnaast leer je sensitieve marketing & sales. Ben jij er klaar voor jouw sensitiviteit voortaan te gebruiken als jouw geheime Business Super Power?

Vertel me meer

HSP Super Power System

Online programma

HSP Super Power System

Dit is een 7 maanden stap-voor-stap programma dat jou leert hoe je onvoorwaardelijk je eigen sensitiviteit omarmt en accepteert, zodat je kunt gaan houden van wie je echt bent. Dit zorgt ervoor dat jij je sensitiviteit in kunt gaan zetten als jouw super power, voor betere resultaten in het leven met minder moeite, meer plezier en meer energie. Ben jij er klaar voor om je moeiteloze zelf te zijn en het leven te hebben waar je altijd al van droomde?

Vertel me meer

HSP Ondernemers COaching

Coaching

HSO Coaching Programma

In een wereld die steeds sneller wordt, is het vooral voor hoogsensitieve ondernemers belangrijk om voor een goede energiebalans te zorgen. Jezelf goed leren kennen en je eigen ‘gebruikershandleiding’ begrijpen, weten wat jou energie geeft en kost en leren hoe je je sensitiviteit en intuïtie inzet als kracht daar draait het bij HSP Ondernemers Coaching om.

Vertel me meer

HSP Ondernemers COaching

Coaching

Klankborden & Versterken

Dit is voor ambitieuze HSP-ondernemers die willen blijven ontwikkelen en groeien, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig! Ben jij er klaar voor om door te pakken en uit je comfortzone te komen? Om te sparren en te groeien, zorgen dat je focus en structuur blijft houden? Gestructureerd de juiste stappen zetten en je dromen realiseren? Dan is dit voor jou!

Vertel me meer

Testimonials Coaching

Testimonials Online Programma's


Wil je meer vrijheid & helderheid in je leven?

Plan jouw Doorbraak Sessie!