Plan jouw Doorbraak & Helderheid Sessie!

Klaar voor het leven op mijn voorwaarden

Wil je vrijheid en duidelijkheid in je leven + bedrijf zodat je kunt ophouden met je eigen success te saboteren? 

Een Doorbraak & Helderheid Sessie is perfect als je op een dieper niveau wilt begrijpen wat je tegenhoudt of blokkeert en als je een plan wilt hebben om deze hardnekkige blokkades - snel! - op te heffen.

Wat je ook voelt dat jouw diepste en liefhebbenste aandacht vereist, dat kunnen we samen transformeren. 

Dit is de perfecte kans om: 

  • * Uit elke transitie fase of stagnerende depressie te stappen.
  • * Uit te zoeken wat je wilt in je leven en een plan op te stellen om dat te bereiken. 
  • * Om je mojo terug te krijgen en te stoppen met je neergeslagen door het leven te voelen. 
  • * Om te leren omgaan met mensen die niet zijn zoals jij, zonder hun woorden of acties persoonlijk op te vatten. 
  • * Onvoorwaardelijk van jezelf te leren houden en jezelf volledig te accepteren, ongeacht wat er in het verleden is gebeurd. 
  • * Je innerlijke blokkades en belemmerende overtuigingen te identificeren, zodat je ze kunt transformeren waardoor je de kracht krijgt om gezondere en betere keuzes te maken. 
  • * De tools te krijgen die je nodig hebt om gezonde grenzen te stellen in je leven en je bedrijf. 
  • * Duidelijk in beeld hebben wie jij nou eigenlijk bent, wat je sterke en zwakke kanten zijn, zodat je kunt gaan vliegen. 

Meld je aan voor een geweldige sessie die je buiten adem zal maken, je duidelijkheid zal verschaffen en je hart zal doen kloppen van opwinding! 

Tijd + Flow

Je krijgt een 30-60 minuten gefocuste, inspirerende, we-doen-het-samen-session. We ontmoeten elkaar via Zoom + de session wordt opgenomen.

Misschien ga je lachen, misschien ga je huilen, maar als de sessie is afgelopen ben jij zonder twijfel klaar om actie te nemen!

Voorbereiding

Voor we elkaar ontmoeten, vraag ik je om een korte vragenlijst in te vullen, zodat ik een goed beeld krijg van je doelen, hopen + intenties

Wat als je moet annuleren?
Je kunt zelf de afspraak verplaatsen naar een andere datum/tijd of je kun mij een email sturen met de reden van je annulering en een suggestie voor een nieuwe afspraak datum en tijd en dan plan ik deze voor je in. 

Na afloop

Een maand na jouw helderheid sessie, bel ik je op voor een super scherpe opvolgingscall van 15 minutes.

We gaan dan evalueren waar je nu staat, we vieren je vooruitgang en we bespreken de dingen die zich ondertussen hebben voorgedaan. 

Rond deze tijd (of soms zelf al eerder), zijn de meeste mensen zo enthousiast over hun vooruitgang dat ze me ter plekke inhuren als coach! 

Weer anderen besluiten dan om een van mijn transformerende online programma's te gaan volgen. 

Welke vorm van aanmoediging, inspiratie + support jij ook het meeste nodig hebt, ik moedig je aan en help je om de volgende stap te zetten. 

Ben jij klaar voor serieuze transformatie? 

Maak hieronder dan een afspraak met mij en vul de korte vragenlijst in zodat we kunne praten over jouw doelen + wensen. Als er geen afspraak mogelijkheden beschikbaar zijn, email me dan en laat me dat weten

Ik kan haast niet wachten om deze krachtige ervaring van zelfontdekking met jou te delen ❤

Liefs,

barbera schouten