Mobirise
free web creation software

De vele voordelen van essentiele olie voor empaten en hoog sensitieve personen.

Degene van ons die meer sensitief of empatisch zijn hebben vaan een sensitiver zenuwstelsel. Dit kan ervoor zorgen dat we energetisch kwetsbaarder zijn voor omgevingsinvloeden, geluiden, licht, de emoties van andere mensen en hun fysieke pijn. 

Dat is waarom ik een aantal verschillende Essentiele Olie Rollers heb gecreert voor Hoog Sensitieve Personen (HSPs) waar ze enorm veel baat bij zullen hebben.

De verzend & verpakkingskosten bedragen €3,- euro voor elke bestelling.

Mobirise

HSP Grounding Blend 10ml

De Ultieme Aardende Roller – En combinatie van Balance, Bergamot, Patchouli, Vetiver, en Sandelwood met Gefractioneerde Kokos Olie. Empaten en HSPs worstelen met geaard zijn met alle gevolgen van dien.  Balance is erg aardend, Bergamot helpt je om jezelf te accepteren en Patchouli helpt om je grenzen te voelen en meer geaard en gebalanceerd te zijn. Vetiver helpt je om gecentreerd, geaard en verbonden met het nu te zijn, terwijl Sandelwood extreem grondend is. Deze samenstelling kan direct op de huid gebruikt worden of toegevoegd worden aan een diffuser voor je auto, huis of kantoor. 

€29,95

Mobirise


HSP Protection Blend 10ml

De HSP Bescherm Roller– Een combinatie van Clove, Lavender, Terrashield, Maleuca, en Rosemary met Gefractioneerde Kokos Olie. Empaten en HSPs voelen zich vaak leeggezogen & overweldigd. Clove helpt om duidelijke grenzen te stellen en zet je in je kracht, terwijl Lavender je helpt beschermen tegen negativiteit & stress. Terrashield dwingt sterkte grenzen af, terwijl Melaleuca (Tea Tree) je energetische grenzen helpt beschermen en Rosemary is een sprituele beschermer. Deze samenstelling kan direct op de huid gebruikt worden of toegevoegd worden aan een diffuser voor je auto, huis of kantoor.

€29,95

Mobirise

HSP Grounding & Protection Blend 10ml

De Ultimate Aardings & Beschermings Roller– Een combinatie van Balance, Terrashield, Patchouli, Vetiver, On Guard en Maleauca met Gefractioneerde Kokos Olie. Empath’s and HSP worstelen met geaard en energiek te zijn.  Balance is erg aardend, Terrashield dwingt sterkte grenzen af. Patchouli helpt om je grenzen te voelen en meer geaard en gebalanceerd te zijn, terwijl Vetiver je helpt om gecentreerd, geaard en verbonden met het nu te zijn. On Guard helpt met het versterken van jouw energetische veld om meer weerstand en sterkere grenzen op te bouwen en Melaleuca (Tea Tree) je energetische grenzen helpt beschermen. Deze samenstelling kan direct op de huid gebruikt worden of toegevoegd worden aan een diffuser voor je auto, huis of kantoor.


€39,95

MobiriseHSP Energy Blend 10ml

De HSP Energie Roller– Een combinatie van Basil, Bergamot, Lemon, Wild Orange, en Ylang Ylang met Gefractioneerde Kokos Olie.. Empath’s and HSP struggle with their energy. Basil geeft instant energie en je voelt je verjongd, hernieuwd en uitgerust, terwijl  Bergamot helpt om jezelf te accepteren waardoor je je  optimistisch en vol zelfvertrouwen voelt. Lemon helpt met focus & mentale helderheid. Hierdoor voel je je vol energie, alert en blij.  Wild Orange bevordrt creativiteit en een positief humeur en brengt energie, blijheid en speelsheid, terwijl Ylang Ylang je verbindt met je emoties, je begeleid en stress vermindert. Deze samenstelling kan direct op de huid gebruikt worden of toegevoegd worden aan een diffuser voor je auto, huis of kantoor.


€29,95

Mobirise

HSP Focus Blend 10ml

De Ultimate Focus Roller voor HSP's – Een combinatie van Sandalwood, Frankincense, Lemon, Patchouli, Ylang Ylang, en Roman Chamomile met Gefractioneerde Kokos Olie. Deze olien verbeteren en ondersteunen en gevoel van focus en concentratie en ondersteunen degene die moeite hebben met hun aandacht erbij houden en taken afmaken. Sandalwood, Frankincense, and Lemon bevorderen een gevoel van helderheid, terwijl de voordelen van Patchouli, Ylang Ylang, en Roman Chamomile kalmerend zijn. Deze samenstelling kan direct op de huid gebruikt worden of toegevoegd worden aan een diffuser voor je auto, huis of kantoor.


€39,95

MobiriseHSP Emotional Release Blend 10ml 

De perfecte roller voor HSP's die zich emotioneel overweldigd voelen – Een combinatie van Geranium, Bergamot, Lemongrass, Patchouli, Ylang Ylang, en Cypress met Gefractioneerde Kokos Olie. Geranium kalmeert je zenuwen en geest, terwijl Ylang Ylang de geest kalmeert en je humeur verbeterd. Bergamot verlicht vermoeidheid, spanning and ongerustheid en Patchoui je humeur stabilizeert en je emoties balancert. Lemongrass helpt om negatieve energie los te laten, terwijl Cypress emotionele stroming creert and on helpt om ongewenste emoties los te laten. Deze samenstelling kan direct op de huid gebruikt worden of toegevoegd worden aan een diffuser voor je auto, huis of kantoor.


€39,95


dōTERRA heeft ook een aantal geweledige Rollers voor HSPs & Empaten

Mobirise

Brave™ Courage Blend 10ml

Begin elke dag met zelfvertrouwen en geloof in jezelf met de  Brave Courage Blend. Sta jezelf toe om jezelf te resetten met psoitieve gevoelens door Brave op je nek of je polsen te rollen. Brave combineert Wild Orange, Amyris, Osmanthus, en Cinnamon Bark in een zachte en snelle toepassings methode gemixed met Gefractioneerde Kokos Olie, met een licht en warm aroma, is Bravede perfecte roller om je te stimuleren en kracht te geven wanneer je je ongemotiveerd voelt. Rol Brave op je voetzolen en de achterkant van jehanden om moed en positiviteit op te doen me tde zekerheid dat je alles kunt bereiken wat je wilt.  

€33,33

Mobirise


Calmer™ Restful Blend 10ml

Calmer Restful Blend promote een serene atmosfere, waardoor naar bed gaan een vredige en welcome ervaring wordt. Rol Calmer op je voetzolen of de achterkant van je nek om je ontspannen te voelen.  De combinatie van Lavender, Cananga, Buddha Wood, en Roman Chamomile essentiele olien is een handige veilig doseermethode samen met de voedende voordelen van Gefractioneerde Kokos Olie, zorgt ervoor dat Calmer gebruikt kan worden als onderdeel van je avond ritueel. Cananga en Buddha Wood bevorderen gevoelens van ontspanning. Als het tijd is om lichaam en geest te herstellen, gebruik je Calmer op je polsen, adem je hem in en ontspan je. 

€29,67

Mobirise

dōTERRA  Forgive® Touch 10ml

dōTERRA Forgive Touch bevat boom en kruiden essentiele olien die  alleen gevonden worden in onze gepattenteerde  Forgive essentiele olie roller samen met Gefractioneerde Kokos Olie voor een zacht etoepassin en gebruikersgemak.  dōTERRA Forgive Touch was ontwikkeld om jou te helpen de bevrijdende actie te ontdekken van vergeven, loslaten en doorgaan. Het kruidige, frisse en houtachtige aroma bevordert gevoelens van gelukzaligheid en opluchting. 


€21,00

Mobirise


dōTERRA Passion® Touch 10ml

Ben je je passie voor het leven verloren? dōTERRA Passion Touch combineert Gefractioneerde Kokos Olie met de kuidige samenstelling van dōTERRA Passion om je enthousiasme voor het leven weer aan te wakkeren in je leven. Verpakt in een handige 10 ml roll-on, is deze kruidige, warme essentiele olie samenstelling een persoonlijke geur die op je polspunten of je sternum gerold kan worden om zo gevoelens van blijdschap, opwinding en passie aan te wakkeren.  Met dōTERRA Passion Touch, vind je het lef om iets nieuws te gaan proberen als ook de herontdekking van blijdschap voor alles wat je nu al in je leven hebt. 


€43,67


Natuurlijk kun je ook alle andere essentiele olien samenstellingen, rollers en enkele olien van dōTERRA via mij aanschaffen. Als je hierin geinteresseerd bent of in een van de andere dōTERRA producten, of als je meerdere olien tegelijkertijd wilt besteden, email me: doterra@2beinbalance.com

De verzend & verpakkingskosten bedragen €3,- euro voor elke bestelling.

Mobirise

Voeg een edelsteen rollerball toe!
Je kan een edelsteen rollerball laten toevoegen i.p.v de stalen rollerball die normaal bij het flesje zit. Dan komt er 5,- extra bovenop de vermelde prijs van de roller van je keuze.

Mobirise

Laat je flesje vullen met edelstenen!
Je kunt er ook voor kiezen om je flesje te laten vullen met edelsteentjes. Dit heeft het voordeel dat je de helende werking van edelstenen combineert met de helende werking van de olie. Dan komt er 5,- extra bovenop de vermelde prijs van de roller van je keuze.


Als je de edelsteen rollerball of de kleine edelsteentjes wil laten toevoegen aan je roller flesje, email je bestelling dan naar doterra@2beinbalance.com

Je kan ze natuurlijk ook allebij kiezen :)

Andere Blends 


 Of probeer een van de andere blends die ik heb samengesteld. Ze zijn beschikbaar als een rollerball  van 5 en 10 ml. De getoonde prijs is voor de 10 ml versie.  

Super Woman Blend (Super Vrouw)

€21,95

Prachtige blend van Clary Sage, Lavender, Cederwood, Geranium & Ylang Ylang voor als je je innerlijke Super Vrouw nodig hebt. 

Emotional Balance Blend (Emotionele Balans)

€19,95

Balancerende blend van Geranium, Neroli, Jasmine & Ylang Ylang for when your emotions could use some balancing.

Panic Buster Blend (Paniek Doorbreker)

€19,95

Paniek doorbrekende blend van Clary Sage, Lavender, Vetiver & Roman Chamomille voor als je in paniek bent en jezelf wilt kalmeren. 

Overwhelm Reset Blend (Overweldigingsreset)

€21,95

Geweldige blend van Geranium, Clary Sage, Cypress, Patchouli & Ylang Ylang voor als je je overweldigd voelt en je snel weer als jezelf wilt voelen.  

Passion Power Blend (Passie Kracht)

€25,95

Krachtige blend van Clary Sage, Ylang Ylang & Rose voor als je jezelf wilt verbinden met je diepste passie. 

Stress Free Blend (Stress Vrij)

€19,95

Kalmerende blend van Lavender, Clary Sage & Peppermint om snel je stress te verminderen zodat je je weer je snel weer ontspannen voelt. 

Energy Booster Blend (Energie Boost)

€21,95

Prachtige blend van Peppermint & Wild Orange om je energie een boost te geven als je dat nodig hebt.

Calming Nighttime Blend (Rustige Nacht)

€21,95

Kalmerende blend van Frankincense, Clary Sage, Sandelwood, Lavender & Wild Orange om je goed te helpen slapen 's nachts.

Tension Release Blend (Spanning Loslaten)

€23,95

Ontspannende blend van Lavender, Cederwood, Roman Chamomille, Clary Sage & Wintergreen die je helpt om je spanning los te laten zodat je je heerlijk ontspannen voelt. 

Quiet Your Mind Blend (Rustig Hoofd)

€19,95

Fantastische blend van Lavender, Vetiver, Frankincense & Ylang Ylang die helpt om je hoofd leeg te makenen te stoppen met nadenken voor wat welverdiende rust.  

Get It Done Blend (Krijg het Gedaan)

€21,95

Krachtige blend van Rosemary, Peppermint, Wild Orange & Frankincense om je te helpen de dingen snel en efficient te doen. 

Motivate & Recharge Blend (Motivatie & Opladen)

€24,95

Toffe blend van Wild Orange, Peppermint, Ylang Ylang & Basil die je helpt met je motivatie en die je tegelijkertijd weer oplaad!


Als je een van deze blends wilt bestellen, stuur dan een email naar doterra@2beinbalance.com met daarin welke blend je wilt en de hoeveelheid en ik stuur jou de blend samen met een factuur toe. 

De verzend & verpakkingskosten bedragen €3,- euro voor elke bestelling.

© Copyright 2019 2BEINBALANCE - All Rights Reserved